Deschis Non-Stop

Pinum, Securitate & Fiabilitate!

Când vine vorba de securitatea locuinței noastre, ușa de la intrare joacă un rol crucial. Ușile reprezintă prima linie de apărare împotriva intrușilor și trebuie să ofere o protecție solidă. În acest context, ușile Pinum și sistemele de închidere cu care sunt dotate, sunt indispensabile pentru asigurarea securității familiei și bunurilor dumneavoastră. Mai mult, fiabilitatea produselor pinum este o caracteristică de bază a acestor produse.

Ușile Pinum sunt construite folosind materiale de înaltă calitate, cum ar fi lemnul, MDF-ul sau aluminiul, asigurând rezistență și durabilitate.

Pinum oferă o gamă variată de modele, de la uși de interior și până la uși de exterior, acoperind diferite stiluri și necesități. Deasemenea, sunt proiectate pentru a oferi izolație termică și fonică, asigurând un mediu confortabil în interiorul locuinței. Pe lângă asta, ușile sunt echipate cu sisteme de închidere sigure și rezistente la efracție, ceea ce le face potrivite pentru protecția locuinței.

Pinum oferă o gamă variată de finisaje și modele, permițându-vă să alegeți o ușă care se potrivește cu estetica locuinței dvs.

Caracteristici de securitate

broasca usa pinum

Broască Ușă Pinum interior

Oferim servicii de reparații(unde este posibil), înlocuire și deblocare de broaște pentru ușile Pinum de interior.

Broască Ușă Pinum exterior

Broască Ușă Pinum exterior

Deblocăm orice broască de ușă Pinum de exterior, indiferent de problema întâmpinată sau de yala cu care este dotată ușa.

Sisteme de închidere pinum

Sisteme de închidere pinum

Ușile Pinum de exterior, sunt dotate cu yale încastrate, cu cheie cu barbă dublă sau cu euro-cilindru.

Mărci de broaște pentru ușile Pinum

yale cr

SERRATURE