Deschis Non-Stop

Uși Pinum, deblocări, înlocuiri și mentenanță

broasca_pinum

Majoritatea complexelor residentiale realizate de dezvoltatori cu renume din București, și nu numai, au ales să-și echipeze imobilele cu uși Pinum. Aceste uși fac parte din gama premium, fiind fiabile și durabile, fabricate din materiale de calitate și dotate cu yale pentru uși blindate, cu o securitate de top. Ușile sunt dotate cu yale sau sisteme de închidere complexe, în mai multe puncte pentru extra securitate. Totodată, nivelul de izolare fonică a ușii este unul de invidiat, iar designul este unul modern și elegant.

Mentenanță uși Pinum

Din ce am constatat noi pe teren, în general ușile Pinum nu au nevoie de mentenanță în primii 5 ani de folosință. De obicei, dacă sunt probleme înainte de această perioadă, acestea sunt cauzate de un montaj inițial defectuos sau șocuri mecanice severe. Dupa o perioadă de aproximativ 5 ani, ușile ar putea avea nevoie de mentenanță. Cu toate că sunt uși premium, sunt și ele construite din materiale sensibile la temperatura și umiditate. Frecvența intervențiilor pentru mentenanță se stabilește în funcție de expunerea ușii la schimbări de temperatură, grad de umiditate, șocuri mecanice repetate sau când se constată defecțiuni sau dereglaje. Când necesitatea pentru mentenanță ușii apare, recomandat este să contactați un lăcătuș profesionist, specializat și să nu încercați dvs remedierea problemei. În cele mai multe astfel decazuri, o rezolvare banală se poate transforma într-o situație complicată, cu implicații materiale considerabile.

Deblocări broască ușă Pinum

Partea negativă a nivelului crescut de securitate este atunci când din diverse motive ușa este blocată și nu o puteți deschide. Nu vă impacientați, există tehnicieni pregătiți, gata să intervină în orice situație și la orice ora aveți nevoie. Deblocarea ușilor Pinum nu poate fi efectuată de personal necalificat, din cauza sistemului de securitate complex cu care sunt dotate ușile. Pe lângă cunoștințele necesare pentru a duce la bun sfârșit o astfel de operațiune, tehnicianul trebuie să aibă în dotare unelte și scule speciale, de calitate superioară. Până și o banală găurire a broaștei nu se poate face cu burghie obișnuite, găsite în magazinele de bricolaj, fiind necesare burghie de calitate superioară cu rezistență sporită la căldură.

Înlocuirea broaștelor pentru uși Pinum

Înlocuirea broaștelor pentru uși Pinum, la fel ca și deblocarea lor, trebuie făcută doar de persoanal calificat. Aproape toate modelele de uși Pinum, în special cele dotate cu yale acționate de chei cu barbă dublă, necesită depanarea ușii pentru a ajunge la broască. În cazurile ușilor acționate prin butuc , acest lucru nu este necesar, însă sistemul de prindere a butucului în yală, nu este unul obișnuit. O persoana neexperimentată nu o să reușească nici măcar să îndepărteze butucul.

Intervenții de urgenta 24/7, pentru broasca ușii Pinum

Vă stăm la dispoziție cu personal calificat, 24 din 24, pentru a vă asigura suportul de care aveți nevoie, exact atunci când aveți nevoie. Tehnicienii nostrii sunt dotați cu toate uneltele de care au nevoie pentru a rezolva cu succes orice situație care apare și are că protagonist o broască de ușă Pinum. Mai mult, tehnicienii nostrii pot înlocui majoritatea yalelor într-o singură intervenție, fară timp de așteptare.

Sună acum la 0757 294 343
suna un lacatus