Deschis Non-Stop
cisa-resetabila

Cisa Resetabilă

Broască cu securitate crescută, acționată cu cheie cu barbă dublă, care oferă posibilitatea de a înlocui cheile fară a trebui schimbată toată broască. Broasca vine însoțită de un pachet cu 3 sau 5 chei cu barbă dublă, plus o cheie universală, folosită pentru resetarea brostei.

cisa-astral

cisa-astral

Cilindru de securitate, ramfortat cu inserție de carbon pentru rezistență anti-rupere sporită. Mai mult acești cilindri Cisa vin cu chei necopiabile în absența cardului cu cod, cu prifil tip TSP, AP3, RS3 . Totodată, puteți aleege din 3 niveluri de securitate profil ASTRAL, ASTRAL S, ASIX.

broasca cisa multifunctionala

Cisa Multifuncțională

Cisa Multifuncțională este o broască cu securitate ridicată care este dotată cu 2 sisteme de blocare cu cilindru de securitate, care lucrează împreună pentru a oferi o rezistență imbatabilă la încercările de intrare prin efracție. Alegerea potrivită pentru securitate maximă.

yala cisa aplicata

Cisa Aplicată

Broască aplicată, cu securitate sporită, pentru uși metalice sau lemn. Broasca este prevăzută cu o plăcuță blindată, rezistentă la găurire. Broasca este încadrată la nivelul 6 de securitate, în conformitate cu standardul European de securitate EN 12209(cel mai înalt grad).

yala cisa aplicata in 4 puncte

Cisa Aplicată 4 Puncte

Broască aplicată, cu securitate sporită, pentru uși metalice sau lemn. Broasca este prevăzută cu o plăcuță blindată, rezistentă la găurire, și elemente adiționale de prindere și acționare bare metalice. Nivel 6 de securitate, în conformitate cu standardul European de securitate EN 12209.

yala cisa electromagnetica

Cisa Electromagnetica

Broască Cisa electromagnetică pentru porți sau căi de acces, cu zăvor autoblocant. Funcționează la o tensiune de 12v, curent alternativ. Acest tip de broaște au o rezistență sporită la uzură, fiind astfel perfecte pentru căi de acces cu trafic intens. Nivel de securitate 3, potrivit EN 14846.