Deschis Non-Stop

Ai pierdut cheia de la seif sau ți s-a defectat broasca?

deblocare-seif

Ai ajuns în locul potrivit. Oferim servicii de deblocare seifuri și cuti de valori în București și Ilfov, la orice oră din zi.

Deblocare cuti de valori și seifuri cu tastatură electronică

Pentru majoritatea seifurilor cu tastatură electronică, de mici dimensiuni, precum cele găsite în magazinele de bricolaj, deblocarea se efectuează de obicei prin pick-uirea yalei, fară a provoca avarii acestuia. Tehnicienii nostrii folosesc scule și tehnici specifice, combinate cu un bagaj sănătos de cunoștinte în domeniu, pentru a vă oferi o experiență demnă de filmele americane.

Deblocare seifuri de mari dimensiuni, cu broaște de înaltă securitate

Pentru aceste tipuri de seifuri, în funcție de sistemul de închidere cu care sunt dotate, pot fi deschise ori prin pick-uirea broaștei ori prin distrugerea acesteia. Timpul de deblocare a acestor seifuri este mult mai mare comparativ cu timpul necesar pentru deblocarea unei cuti de valori. Acest fapt se datorează protecției mult superioare și a materialului din care este construit un astfel de seif.

Deblocare seifuri cu broaște defecte

În cazul seifurilor cu yale defecte procedura se complică, deoarece în primul rând este necesară stabilirea tipului de încuietoare cu care este dotat seiful, și motivul defecțiunii. După ce s-a efectuat evaluarea problemei, și s-a stabilit planul de acțiune, se trece la căutarea punctului vulnerabil al yalei. Acest lucru se realizează prin găurirea broaștei seifului în 2-3 locuri pentru stabilirea exactă a distribuției sistemului de blocare. Ulterior se trece la atacarea punctului vulnerabil, până când broasca cedează.

Mai putem folosi seiful după deblocare?

În cazurile în care deblocarea s-a realizat prin pick-uire, cutiile de valori sau seifurile pot fi folosite în continuare. În cazurile unde s-a acționat prin forță, de obicei seful rămâne cu cel puțin o gaură în ușă, însă se poate refolosi dacă îi înlocuim încuietoarea.

Sună acum la 0373808526
suna un lacatus