Deschis Non-Stop

Înlocuiri, mentenanță și deblocări yale Mottura

deblocare-yala-mottura

Yalele Mottura și-au câștigat un loc fruntaș pe piața de yale de securitate din România, și nu numai. Acestea sunt proiectate cu un grad ridicat de securitate, pentru a rezista încercărilor de intrare prin efracție, indiferent de metoda și uneltele folosite de răufăcători. Tehnologia, designul și elementele de siguranță ale acestor yale sunt sunt îmbunătățite periodic, pentru a fi întodeauna cu un pas înaintea infractorilor. Lupta pentru securitate este una aprigă, în care producătorii de yale de securitate caută metode noi și inovative pentru securizarea și îmbunătățirea continuă a sistemelor de închidere, iar de cealaltă parte spărgătorii, care inventează unelte noi și caută punctele vulnerabile ale yalelor. Din cauza acestui fapt, recomandăm clienților noștri, ca măcar o dată la 5 ani să își înlocuiască broaștele vechi, cu unele noi, care s-au bucurat de îmbunătățiri și au un nivel de securitate sporit.

Compania Mottura a pășit cu brio în secolul 21, fiind una din primele compani care au oferit yale inteligente cu un nivel ridicat de protecție inpotriva hackerilor. Produsele din gama Mottura X, cum ar fi: Xmoto, Xnova, Xtrack și Xdigit, acoperă toate nevoile de utilizare a broaștelor inteligente pentru orice fel de căi de acces. Acestea oferă posibilitatea de a accesa incinta, prin tastarea de coduri, chei magnetice, bluethooth sau amprentă.

Mentenanță yale Mottura

Cu toate că sunt printre cele mai fiabile broaște de securitate, acestea au și ele nevoie de mentenanță periodică. Mecanismul și piesele componente ale yalelor Mottura sunt de calitate superioară, însă de obicei din cauze care nu țin neapărat de yală, aceastea au nevoie de putina atenție. Cele mai frecvente probleme apar ca urmare a montajului defectuos sau a dereglării ușilor în care sunt montate. Dacă aveți o astfel de broască pe ușa și constatați că utilizarea ei se face cu oarecare greutate, este timpul să chemați un specialist. Alegeți un tehnician experimentat, care a fost instruit special pentru astfel de intervenții, pentru a nu risca să rămâneți blocați în casa sau în afara ei exact atunci când vă e lumea mai dragă. În cazul în care ignorați problema, și continuați să folosiți broasca, aceasta o să vă mai servească probabil o vreme, care poate fi o perioadă mai lunga sau mai scurtă. Problema majoră apare în momentul în care brosca se blochează cu ușa închisă. Fiind o broască de securitate, concepută să reziste cu încăpățânare încercărilor de deblocare prin forță, aceasta o să dea mari bătăi de cap tehnicianului încredințat cu deschiderea ei.

Deblocare yale Mottura

Dacă totuși v-ați încăpățânat și nu ați chemat pe nimeni pentru mentenanța yalei Mottura, iar acum vă găsiți cu ușa blocată, apelați-ne de urgență.

Nu orice lăcătuș poate să deblocheze astfel de broaște!

O persoană necalificată poate face mai mult rău decât bine. În general pentru a debloca yalele de securitate, ai nevoie de cunoștinte exacte pentru fiecare tip de yala în parte. Tehnicianul trebuie să cunoască bine yala, că să poate identifica defecțiunea cu exactitate, pentru a putea hotăra pașii care trebuie urmați pentru deblocarea acesteia. În caz contrar, acțiunile unui tehnician neexperimentat pot face dintr-o intervenție relativ simplă, una cu consecințe dintre cele mai costisitoare, care pot ajunge până la necesitatea înlocuirii ușii. Pentru intervenții la yalele sau butuci Mottura, pentru mentenanță, deblocări, înlocuiri sau recodari, apelați cu încredere la serviciile noastre. Suntem disponibili Non Stop, oferim factură și garanție pentru lucrări, și mai mult, de obicei facem totul într-o singură vizită.

Sună acum la 0373808526
suna un lacatus