Deschis Non-Stop

Ai nevoie de servicii de deblocari usi metalice Bucuresti?

deblocari-usi-metalice-bucuresti

Pentru deblocarea ușilor metalice, este necesară o cunoaștere temeinică a sistemelor de închidere cu care sunt echipate acestea. Se poate întâmpla ca acestea să se blocheze în cele mai nepotrivite momente, cum ar fi: un copil sau o persoană învârstă care necesită atenție de urgentă, incendii, inundații, sau alte întâmplări neprevăzute. În oricare dintre aceste situații, o intervenție rapidă este dezirabilă, de cele mai multe ori, timpul fiind un factor foarte important.

Încercări de deblocare a ușilor prin împingerea bolților

Cele mai multe persoane neavizate care încearcă să deblocheze uși metalice, au impresia eronată că dacă împing cu forță de bolti, broasca va ceda și ușa se va dechide. Pentru a reuși să pună presiune pe bolți, majoritatea îndoaie ușa pe întăritură, cu o șurubelniță sau dalta. Aceasta operațiune este sortită eșecului, de obicei finalizandu-se ori prin distrugerea totală a ușii, ori prin chemarea unui deblocator de uși profesionist. Odată începută operațiunea de îndoire a cantului ușii, indiferent dacă se reușește sau nu deblocarea, ușa nu va mai funcționa la parametrii, niciodată. Practic este distrusă. Cantul ușii nu se poate îndreptă deorece ușile metalice sunt capsate cu puncte de sudură. Un lăcătuș nu este magician, spunem asta deoarece avem nenumărate apeluri pentru reparații de uși metalice, ca urmare a unor evenimente precum cele descrise mai sus. Tot ce poate face un tehnician în astfel de cazuri este să securizeze ușa pentru a putea fi folosită până la înlocuirea cât mai urgentă a acesteia.

Serviciu complet pentru deblocare de uși metalice

Lăcătușii nostrii iți pot fi de ajutor oricând, când din varii motive nu mai poți intra în casă. Dacă aveți broasca sau butucul defect, nici o problema, tehnicienii noștri sunt dotați cu majoritatea materialelor necesare pentru rezolvarea oricărei situații, indiferent de complexitatea acesteia. Mai mult rezolvarea se întâmplă de obicei într-o singură vizită. Niciodată nu ve-ți fi lăsat cu ușa descuiată sau nesecurizată peste noapte. Chiar și în cazurile cu yale rare sau neobisnuite, lăcătușii noștri vor improviza la fața locului, în așa fel ca ușa să fie securizată până la o dată ulterioară când se va finaliza reparația. Apelați cu încredere la serviciile noastre de deblocări uși metalice în București și Ilfov și nu vei fi niciodată dezamăgit de rezultatele intervențiilor noastre.

CELE MAI FRECVENTE CAUZE ALE BLOCĂRII UȘILOR METALICE

Deblocari usi metalice-cu-cheia-in-butuc-pe-interior

Deblocări uși metalice cu cheia în butuc pe interior

Orice yală are punctele ei slabe. Cunoașterea acestora, scade semnificativ durata intervenției pentru deblocarea ușii metalice. Atunci când avem cheia în butuc pe interior și este rotită, singura opțiune este găurirea butucului. Procedura de găurire a butucului trebuie să urmeze anumite etape esențiale pentru a ajunge la rezultatul scontat. Aceasta opțiune este singulară doar în cazul în care ușa este cu blocare automată prin ridicarea de mâner sau dacă ușa a fost închisă pe interior, iar persoana care a închis-o nu poate ajunge la ușă. În cazul ușilor fară clanță pe exterior, există și alte soluții de deblocare a ușilor metalice, fară sacrificarea butucului. Un lăcătuș profesionist trebuie să cunoască tehnicile specifice de deblocare a ușilor metalice fară a produce daune estetice sau mecanice, unde situația permite.

Ușile metalice cu închidere în mai multe puncte

Ușile metalice cu închidere în mai multe puncte

În zilele noastre majoritatea ușilor comercializate pe piața românească, sunt uși cu închidere în mai multe puncte. Indiferent de prețul de achiziție, aceste uși sunt prima opțiune a românului atunci când trebuie să își înlocuiască ușa. Cele mai multe probleme de funcționare defectuoasă, apar la modelele ieftine, dar nu numai. La modelele din clasa economică principala cauză a blocărilor sunt yalele de proastă calitate și butucii din materiale foarte ieftine. La ușile din clasa premium, cu toate că materialele folosite la fabricarea acestora sunt în mod normal de calitate cel puțin acceptabilă, problemele apar datorită erorilor de montaj. Indiferent dacă bugetul vă permite să optați pentru o ușă economică sau pentru una premium, trebuie să aveți în vedere că și ușile au nevoie de atenție. Utilizații servicii de mentenanță pentru ușa dumneavoastră, ori de cate ori simțiți că ceva nu funcționează corespunzător.

Deblocare-cand-limba-broastei-este-blocata

Deblocare când limba broaștei este blocată

De multe ori întâlnim cazuri unde broaștele ușilor metalice sunt blocate. În unele dintre acestea problema este blocarea limbi broaștei. Motivul defecțiunii, după cu am mai precizat și în alte articole, poate fi uzura și vârstă înaintată, materialele de proastă calitate sau lipsa mentenanței. Pentru deblocare, lăcătușul care va executa operațiunea, trebuie să se înarmeze cu răbdare, și să aibă la el bagajul de cunoștinte despre yala cu pricina, pentru a înțelege distribuția pieselor în yală, forma gaurii pe unde iese limba din broască și forma limbii. Toate acestea sunt necesare, deoarece odată deplasată din poziția ei, limba poate să cadă între ușă și ramă, iar îndepărtarea acesteia se poate face doar atunci când limba este perfect aliniată cu gaura prin care a ieșit.

suna un lacatus