Deschis Non-Stop

Ai nevoie de servicii de deblocari usi în Sectorul 1 București?

deblocari-usi-sector1

Atunci când întâmpinați probleme cu ușile dumneavoastră în sectorul 1 din București, contactați-ne. Oferim servicii profesionale de lăcătușerie pentru orice tip de uși, în regim de urgență, la orice oră din zi, șapte zile din șapte. Echipa noastră de deblocari usi în Sectorul 1, vă stă la dispoziție, indiferent de motivul pentru care nu puteți intra în casă: yală blocată, clanță blocată, chei în broască pe interior, chei pierdute etc. Timpul de răspuns mediu poate fi în unele cazuri de sub 30 de minute, lucru care trebuie avut în vedere atunci când situația necesită o inteventie foarte rapidă.

Servicii de lăcătușerie

* Schimbări de yale și butuci

înlocuim yale și butuci pe loc, într-o singură vizită, iar materialele folosite, sunt materiale de calitate care vin însoțite de garanție.

* Reglaje și mentenanță uși

reglăm orice tip de ușă care oferă acesta posibilitate și oferim ușilor și yalelor atenția de care au nevoie, că să vă puteți bucura de serviciile lor mai mult timp.

* Deblocări seifuri

deblocăm orice tip de seif, prin pick-uirea încuietorilor sau distrugerea acestora, în funcție de gradul de securitate al dispozitivului dumneavoastră.

* Montaje seifuri

Toate firmele care dețin numerar la o locația fizică, sunt obligate prin lege să dețină un seif sau o casă de valori în care să depoziteze banii. Oferim servicii de montaje seifuri și cutii de valori, pentru ca acestea să fie în conformitate cu prevederile legale.

* Reparații yale și butuci

unde situația o permite, efectuăm lucrări de reparații pentru yale și butuci. În cele mai multe cazuri recomandăm înlocuirea materialelor defecte, deoarece uneori, costul reparației depășește prețul de achiziție al unei yale noi.

* Motaj de yale suplimentare

indiferent de materialul din care este construită ușa ta, noi te putem ajuta să îi ridici gradul de securitate, prin instalarea de noi broaște.

* Deblocări auto

serviciul nostru de deblocari usi, poate fi considerat cel mai bun din București, dacă luam în considerare că până acum nu am avut nici o mașină pe care să nu o deschidem. Folosim scule profesionale și nu lăsăm urme pe mașina ta, nici de natură estetică nici de natură funcțională.

* Montaje de yale electronice sau dispozitive electronice de control al accesului

furnizăm și montăm astfel de dispozitive electronice. Pe lângă asta, prezentăm produsul și caracteristicile lui fiecărui client în parte după instalare.

* Deblocări și înlocuit yale postă

deblocăm poste sau cutii cu scrisori, iar dacă există necesitatea înlocuirii acestora, o putem face pe loc, oferindu-vă un nou set de chei.

* Recodare yale

unele yale sunt prevăzute din fabrică cu sisteme de recodare, iar un lăcătuș cu experiență poate să recodeze yala dumneavoastră pentru a fi folosită în continuare, însă cu alte chei.

LĂCĂTUȘI PROFESIONIȘTI SUNĂ ACUM LA: 0373808526

LĂCĂTUȘI PROFESIONIȘTI DISPONIBIL NON STOP

lacatus-pentru-usi-sector1

Lăcătuș cu experiență în Sectorul 1

Pentru oricare dintre serviciile enumerate mai sus, puteți să ne contactați cu încredere. Lăcătușii nostrii sunt instruiți la cel mai înalt nivel și cunosc în detaliu fiecare ananunt care ține de yala dumneavoastră, dintr-o singură privire. Dacă aveți ginionul să apelați unul dintre pseudo-lăcătușii prezenți pe piață din București și încearcă să vă deblocheze ușa cu dalta și ciocanul, sau încearcă să o taie cu flexul, opriți de îndată operațiunea. Rezultatul acesteia o să fie unul foarte costisitor pentru dumneavoastră, ajungandu-se la înlocuirea cu tot a ușii. Un lăcătuș profesionist care se ocupă de deblocari usi în sectorul 1 din București, trebuie în max 1 minut de la prezentarea la locație, să își dea seama de posibilele cauze ale blocării ușii dumneavoastră.

reparatii-usi-dupa-pompieri

Reparații după intervenția pompierilor

Pe lângă serviciile de lăcătușerie enumerate mai sus, dacă ați avut neinspirația să chemați pompierii, din diferite motive, pentru deblocarea unei uși, vă putem ajuta. Pompierii deschid ușile cu unelte hidraulice sau alte unelte specifice muncii lor, distrugând în proces, de cele mai multe ori, ușa. Foarte rar ne-a fost dat să vedem o ușă care a mai fi putut folosită după o astfel de intervenție. Noi, vă putem veni în ajutor pentru securizarea ușii sau aducerea ei într-un stadiu în care să poată fi folosită până la achiziționarea și montarea uneia noi. Nu facem minuni, însă de fiecare dată am reușit să reparăm ușa în așa fel încât aceasta să poată fi închisă și deschisă. Uneori înlocuim yalele în cazul în care acestea au fost distruse în totalitate, însă dacă ceva se poate salva, puteți conta pe noi că vom face acest lucru.

schimbare yale sector 1

Schimbare de yale în Sectorul 1

Lăcătușii noștri pot schimba yalele ușilor dumneavostra, la orice oră. Toți tehnicienii sunt dotați cu mai multe tipuri de de yale de diferite grade de securitate sau calitate. Avem broaște și butuci pentru toate buzunarele. Mai mult, încercăm de fiecare dată să nu facem rabat de la securitate. Yalele pe care le comercializăm sunt acoperite de o perioadă substanțială de garanție, pentru a feri clienții de materialele ieftine, la care frecvența defectelor de fabricație este mult mai mare decât a broaștelor de securitate, cât și fiabilitatea lor fiind îndoielnică. De fiecare dată tehnicienii nostrii o să vă informeze cu privire la caracteristicile de securitate ale fiecărei yale în parte. Facem acest lucru, pentru a vă ajuta să luați o decizie cât mai bună, bazându-vă pe informații relevante.

suna un lacatus