Deschis Non-Stop

Deblocări uși Sector 2

deblocari-usi-sector2

Sectorul 2 din București s-a bucurat în ultimii ani de proiecte residențiale de amploare. Foarte multe dintre complexele residentiale din acest sector, și-au primit în ultimul timp noii locatari. Dacă vă găsiți printre acestea și sesizați unele probleme cu ușile și încuietorile dumneavoastră, vă sfătuim să contactați de urgență un lăcătuș specializat. Chiar dacă sunt abia date în folosință, ușile dumneavoastră ar putea avea nevoie de puțină atenție.

Graba strică treaba

Majoritatea noilor construcții sunt dotate cu uși din cadru metalic, cu fețe de MDF, pe care sunt montate yale italiene pentru uși blindate. Invers proporțional cu nivelul de securitate al acestor yale este rezintența lor în cazurile în care nu sunt perfect montate iar ușile nu sunt perfect aliniate. Punctul slab al acestor broaște nu este nivelul de securitate sau rezistența la încercările de pătrundere prin efracție. Mecanismul interior al broaștelor este destul de sensibil, pentru a putea opri încercările de pick-uire. La primele semne de forțare a sistemului, broasca sare peste cap, făcând cheile sa nu mai potrivească ca să deșchidă ușa. Acest lucru se poate întâmpla și dacă bolții yalei freacă în ramă, sau există presiuni necorespunzătoare pe acestea. In momentul în care ușa se închide sau deschide cu cheia, în forță, există un risc crescut ca sistemul de protecție să intre în acțiune și să blocheze yala.

Dacă aveți o ușă cu yale Mottura, Dierre, Securemme, Dierre, Cisa sau Iseo și ați făcut gresala să nu apelați la un lăcătuș înainte de blocarea ușii, serviciul nostru de deblocări uși în Sectorul 2, vă stă la dispoziție 24/7.

Uși cu blocare automată

Montajul defectuos nu este singura cauză a blocării acestor tipuri de uși, majoritatea lor neavând mâner pe exterior, astfel încât deschiderea lor se efectuează în totalitate din cheie. Din acest motiv, dacă ați uitat cheile în casă și a-ți tras ușa după dumneavoastră, nu o să mai puteți intra în casă fară altă cheie. Mai mult, dacă ați uitat o cheie în ușă, și încercați să deschideți ușa cu altă cheie din exterior, încercarea nu vă fi încununată de succes. Singura soluție sunt serviciile de deblocări uși.

Servicii complete de lăcătușerie de urgentă în Sectorul 2

Oricare este motivul pentru care ai nevoie de un lăcătuș, contacteaza-ne. Suntem disponibili non stop, iar în maximum 30 de minute putem fi la adresa ta, gata să rezolvăm orice problemă legată de ușile și broaștele tale. Indiferent de materialul din care este produsă ușa ta, metal, termopan, lemn sau sticlă, tehnicienii nostrii pot debloca, înlocui sau repara, unde este posibil, orice tip de yală, butuc, sau sistem de închidere.

LĂCĂTUȘI PROFESIONIȘTI : 0757 294 343
suna un lacatus