Deschis Non-Stop

Ai nevoie de un serviciu de deblocări uși Sector 3?

deblocari-usi-sector3

Oferim servicii complete de lăcătușerie pentru uși, în București sector 3 si nu numai. Serviciile noastre variază, de la deblocari usi în sectorul 3, montaje de yale suplimentare, schimbări de yale și butuci, schimbare spaniolete pentru uși din termopan, reparații butuci și broaste, pana la securizare uși după spargeri sau intervenții ale pompierilor. Oricare este problema cu ușa sau yalele tale, noi avem soluția. Contactează-ne, si în 30 de minute ne vom prezenta la ușa ta, gata sa remediem orice problemă.

Intervenții după intrări prin efracție

Atunci când sunteți victima unei spargeri, dupa intervenția poliției, vei avea nevoie de un lacatus, ca sa securizeze locația sau sa schimbe yalele deteriorate, însă mai mult o să ai nevoie de un specialist în securitate. Tehnicienii noștri sunt experți în securitate și îți pot da informații prețioase despre cum poți să îți protejezi mai bine casa și afacerea. După o evaluare temeinică a situației și după identificarea punctelor vulnerabile ale sistemului tău de închidere, tehnicianul nostru îți va oferi cea mai buna soluție de îmbunătățire a acesteia. Pe lângă consultanță, lăcătușii noștri îți pot furniza materialele de care ai nevoie pe loc, la un preț rezonabil, în același timp fiind însoțite de garanție.

Yale blocate din neatenție

Există momente când din neatenție, putem rămâne închiși înăuntru sau în afara locuinței. De nenumărate ori suntem solicitați să intervenim in astfel de situații, în sectorul 3 din București și nu numai. Una dintre cele mai frecvente, ar fi, atunci când se efectuează renovări, fie ele în apartament, fie pe scara blocului. Oricine aflat într-o astfel de împrejurare, se gândește cum sa își protejeze mai bine ușa de inevitabile pete de vopsea, glet, sau praf. Cea mai puțin costisitoare variantă este infolierea ușii. Din neatenție sau grabă, multe persoane uită să decupeze folia în zona yalelor. Din cauza acestui fapt, atunci când se închide ușa cu cheia, de cele mai multe ori aceasta se va bloca. Motivul blocării este forță de frecare, adică, odată închisă yala, între bolții acesteia și rama ușii este prinsă folia, care va fi un obstacol de cele mai multe ori de netrecut. Presiunea exercitată asupra bolților nu vor lăsa yala să se deschidă din cheie. Dacă forțăm, cheia se va rupe în butuc.

Reparații butuci și yale pentru uși metalice

Unde situația și tipul yalei sau butucul ui o permite, tehnicienii noștrii pot repara yalele sau butucii defecți. Facem acest lucru doar când meseriașul nostru constată ca în urma reparației broasca respectivă o sa mai funcționeze măcar un an. De obicei, cea mai inteligentă soluție este înlocuirea materialelor defecte, deoarece, uneori prețul reparației este apropiat de prețul unei yale noi. Materialele noi, yale și butuci, chiar dacă se spune că nu se mai fac cum se făceau odată, vin însoțite de garanție, iar în cazul în care noi efectuăm schimbarea yalei, și cu montaj specializat.

Deblocari auto în sectorul 3

E bine sa aveți în telefon, salvat, numărul unui lacatus auto, care activează în zona dumneavoastră, respectiv în sectorul 3. Divizia de deblocari usi auto din cadrul grupului nostru, este pregătită să intervină în orice moment aveți nevoie. Mai mult, putem debloca orice autoturism sau autoutilitară, indiferent de anul în care a fost fabricată mașina, de modelul, sau marca ei. În cazul în care aveți bateria descărcată lăcătușii noștri sunt dotați cu tot ce au nevoie pentru a vă ajuta să porniți mașina.

Sună acum la 0373808526