Deschis Non-Stop

Cauți servicii de deblocari usi Sector 4?

deblocari-usi-sector4

Există o multitudine de cazuri în care poți avea nevoie de un serviciu de deblocari usi în Sectorul 4, de la cele mai stupide, până la cele mai dramatice și complexe situații. Oricare este motivul care declanșează această necesitate, noi îți suntem întotdeauna aproape. Indiferent dacă e noapte sau zi, sărbătoare sau weekend, pandemie sau alte catastrofe, pe noi ne poți apela cu încredere. Acoperim zona Sectorului 4, cât și zonele de la periferie, cum ar fi Popești Leordeni, comuna Berceni, sau Jilava.

Ți-ai pierdut cheile de la casă?

Primul lucru pe care poți să îl faci, este să te gândești cine mai are o cheie de rezervă, iar dacă există această persoană, să o contactezi de urgență. Odată ajuns în posesia cheii, și ai intrat în apartament, trebuie să schimbi butucul urgent. Nu poți știi niciodată dacă ai pierdut cheile sau ți-au fost sustrase cu dibăcie, fără să îți dai seama, de unul dintre "artiștii digitali" ai orașului nostru. Multe și variate sunt cazurile de întrare în apartament după ce proprietarul pierde sau rătăcește cheile. Dacă nu te descurci cu schimbarea butucului, contactează-ne, și o să trimitem un lăcătuș, în regim de urgență, ca să rezolve situația în cel mai scurt timp.

Ai închis cheile în mașină?

Se întâmplă foarte des, din cauză că trăim în viteză și stres, ca din neatenție să ne închidem accidental cheile în autoturism. Acest tip de situație naște stări nervoase și incomode, la care unii dintre noi, le exagerăm gravitatea. Mașina este echivalentul libertății de mișcare, iar când acestă capacitate ne este răpită, de multe ori parcă se deschid cerurile. Dacă vă găsiți într-o astfel de situație în sectorul 4, calmați-vă, un tehnician specializat în deblocarea oricărui tip de autovehicul, este la maxim 30 de minute distanță.

Broaște cu securitate ridicată

Furnizăm broaște și butuci, Securemme, Mottura, Cisa, Dierre și Iseo. De asemenea, oferim mentenanță, cât și servicii de deblocări pentru aceste tipuri de yale. Mai mult, dacă din diferite motive, doriți să schimbați cheile yalei dumneavoastră, vă putem ajuta, atunci când broasca este prevăzută cu miez detașabil sau cu sistem de recodare. Aceste yale sunt concepute pentru ușile blindate, cu grad ridicat de securitate, însă în România sunt des întâlnite pe ușile cu cadru metalic și foi de ușă din carton presat sau mdf. Totodată, furnizăm pastile antiefracție, rezistente la găurire, pentru o protecție superioară împotriva spărgătorilor.

LĂCĂTUȘI PROFESIONIȘTI SUNĂ ACUM LA: 0373808526
suna un lacatus