Deschis Non-Stop

Dierre, o poveste de succes!

Toate broaștele de securitate Dierre sunt proiectate pentru a-ți oferi cel mai înalt grad de siguranță, fiind certificate la nivel internațional. Compania Dierre este singurul producător de uși de securitate din lume, care produce toate componentele de siguranță a ușilor de securitate, de la yale și butuci până la mânere antiefractie, deviatoare și chei. Calitatea produselor Dierre ține pasul cu noile trenduri și inovații în domeniul securității. Compania și-a adus aportul la dezvoltarea de noi produse, cu caracteristici inovatoare, prin patentele pentru cilindru modular New Power, D’Up, Lock Trap, sau Block. Dierre este un nume binecunoscut în lumea securității și pentru gama sa de uși de înaltă calitate și în special pentru sistemele de închidere de ultimă generație pe care le utilizează. Această combinație de tehnologie de vârf și design italian sofisticat, face din ușile Dierre unele dintre cele mai sigure uși disponibile pe piață.

Dierre, o companie italiană cu sediul la San Vendemiano, Italia, are o istorie impresionantă în producția de uși sigure. Compania a fost înființată în 1975 și de atunci și-a asumat angajamentul de a crea produse care să asigure siguranța, protecția și confortul clienților săi. Prin decenii de dezvoltare și inovare, Dierre a devenit un nume de încredere în industria ușilor de înaltă securitate.

PESTE

30 de ani

butuc Dierre
schimbare yale dierre

dierre new power & d-up

Butuci Anti-efractie

Butucii anti-efracție New Power și D-Up, sunt brevetați anti-rupere și anti-pick, bazat pe sistemul de criptare desmodromic Dierre. În momentul în care se încearcă intrarea prin efracție, prin introducerea de chei modificate special sau prin unelte de pick-uire, butucul nu recunoaște cheia și blochează uneltele în interior, atfel făcând orice încercare, inutilă. Mai mult, acești cilindri sunt modulari, deci pot fi adaptați pentru orice grosime a ușii, fiind deasemenea rezistenți la găurire.

Caracteristici de securitate

Butuci dierre

* Cilindri de înaltă securitate: Sistemele de închidere includ cilindri cu profil euro, cilindri cu cheie tip amprentă și alte opțiuni de închidere care oferă o protecție puternică împotriva tentativelelor de forțare sau a altor metode de intrare prin efracție.
* Protecție împotriva extracției: Cilindrii sunt proiectați pentru a rezista la încercările de extracție în forță.
* Rezistență la manipulare: Cilindrii sunt proiectați pentru a rezista la tentativa de manipulare sau deschidere neautorizată(lock picking).
* Protecție împotriva copierii neautorizate: Butucii au caracteristici speciale pentru a descuraja sau preveni copierea neautorizată a cheilor. Cheile pot fi duplicate numai de către persoanele autorizate.

Ușile Dierre

* Placă de oțel solidă: Majoritatea ușilor Dierre au o placă de oțel solidă, ceea ce le face extrem de rezistente la forțare și la impact.
* Sistem de protecție a balamalelor
* Aceste uși sunt proiectate pentru a rezista la încercările de efracție prin forțare mecanică.
* Izolare termică și fonică: Pe lângă securitate, ușile Dierre oferă izolare termică și fonică, asigurând un mediu confortabil în interiorul locuinței.
* Design atractiv: Ușile Dierre sunt disponibile într-o gamă variată de stiluri și finisaje, permițându-vă să alegeți o ușă care se potrivește cu estetica locuinței dvs.

Yalele Dierre

* Sunt prevăzute cu sistem de protecție împotriva cheilor Bulgare. Încercările de pick-uire cu aceste chei se vor sfârși cu blocarea yalei în poziția închis.
* Toate yalele Dierre sunt dotate cu protecție anti găurire în proximitatea găurii cheii. Majoritatea burghielor de pe piață își vor găsi sfârșitul în acest element de protecție, nereușind să producă yalei mai mult de o zgârietură.
* Deasemenea sunt dotate cu sistem de blocare automată in caz de forțare mecanică.
* Cheile cu barbă dublă
* Miez care se poate înlocui, iar odată cu el și cheile.

yala dierre aplicata

YALĂ DIERRE APLICATĂ

dierre atra

BROASCĂ DIERRE ATRA

chei usa dierre

CHEI YALĂ DIERRE