Deschis Non-Stop

Deblocări Uși Metalice,
Deblocări Auto București

Deblocări uși termopan, sticlă, lemn
Reparații uși & Înlocuire yale și butuci
Intervenție în 30 de minute
MOTTURA, CISA, SECUREMME

deblocari usi metalice

Deblocări uși metalice

Deblocăm orice tip de uși, în regim de URGENȚĂ, indiferent de sistemul de închidere, fără a provoca daune ușii tale. Tehnicienii noștri sunt pregătiți la cele mai înalte standarde și tratează fiecare intervenție cu profesionalism și dedicație. Apelați cu încredere la serviciile noastre de deblocări uși metalice, în București și în zonele limitrofe. Suntem conștienți de stresul și disconfortul generat de astfel de situații neplăcute, motiv pentru care timpul mediu de răspuns pentru intervenții este de 30 DE MINUTE. Mai mult, tehnicienii noștri sunt disponibili NON STOP 24/7. Pe lângă serviciul de deblocări uși metalice și deblocari auto, furnizăm și înlocuim yale și cilindri, reglăm uși și instalăm yale noi. Deblocăm, reparăm și înlocuim yale Cisa, Securemme, Dierre, Mul T Lock, Iseo, Abus și Mottura!

Deblocări uși auto

Ți-ai uitat cheile în mașină sau portbagaj iar mașina s-a închis? Ai rămas fără curent în baterie iar butucul nu mai funcționează? Ne deplasăm rapid la locație, și-ți deschidem mașina fără daune estetice sau funcționale. Sună acum pentru deblocări uși auto de urgență! Deblocăm orice tip de autovehicul, indiferent de marcă, model, sau an de fabricație. Folosim unelte specifice, profesionale, pentru a debloca autovehiculul dumneavoastră. Mai mult, putem fi contactați la orice oră, indiferent dacă este weekend sau zi de sărbătoare. Deblocăm uși auto chiar dacă cheia s-a desincronizat, coroborat cu un butuc defect, care face cheia mecanică inutilă. Iscusința lăcătușilor auto care fac parte din colectivul nostru, vă va impresiona cu siguranță. Uși auto blocate? Noi suntem soluția!

Garanție Lucrări

Toate produsele achiziționate și instalate de tehnicienii noștri, precum și reparațiile efectuate de către aceștia, sunt însoțite de garanție. În cazul în care apare o problemă cu materialele procurate, intervenția și piesele folosite la remedierea acesteia, sunt GRATUITE! De asemenea, acest tip de cazuri sunt tratate cu prioritate. Dacă defecțiunile apărute sunt cauzate de folosirea defectuoasă, șocuri mecanice sau dereglaje ale ușii, care solicită broasca cu presiuni necorespunzătoare, garanția nu se acordă. În aceasta situație, munca pentru remedierea problemei și materialele folosite vor fi suportate de către client. Vă recomandăm ca în momentul în care aveți impresia că încuietorile nu funcționează corespunzător, să contactați un lăcătuș pentru lucrări de mentenanță.

8 ANI

EXPERIENȚĂ
reparatii usi metalice lacatus usi metalice inlocuire butuci si yale
deblocari usi bucuresti

Despre Noi

Serviciu profesional de deblocări uși București

Deblocări auto București este parte a grupului London Pro Locksmith, companie ce funcționează pe piața din Londra din 2016. Tehnicienii noștri sunt pregătiți la cele mai înalte standarde și au la dispoziție cele mai noi tehnologii și unelte. Toți membrii echipei noastre sunt meseriași experimentați, care și-au dovedit iscusința și profesionalismul în peste 50000 de intervenții în țară și în străinătate. Nu ezitați să ne contactați, acum suntem prezenți și în București!

Sunati acum 0373808526

Greșeli facute frecvent

Nu apelați la ajutor necalificat

O pondere semnificativă a intervențiilor noastre de urgență sunt ca urmare a unor situații în care persoane necalificate au încercat să deblocheze un butuc blocat sau o yală blocată, să repare sau să înlocuiască yale, neavând însă pregătirea sau cunoștințele necesare pentru efectuarea acestor tipuri de lucrări. Urmările pot fi dintre cele mai grave, uneori ajungându-se la necesitatea înlocuirii ușii. În cele mai multe cazuri, o problemă banală se transformă într-una complexă cu costuri exponențial mai mari pentru remedierea acesteia. În special pentru a putea efectua deblocări uși metalice blindate și deblocări uși termopan, este nevoie de o bază bogată de cunoștinte, cum ar fi cunoașterea în detaliu a mecanismelor yalelor acestor uși și a punctelor lor vulnerabile, precum și o experiență vastă pe teren.

lacatus auto

8 ani

De experiență

schimbare butuc usa metalica

20k

Urgențe efectuate

reparatii usi termopan

30k

Autoturisme deblocate

MOTTURA, SECUREMME, CISA
Deblocari usi pret

Consultanță gratuită

Consultă-te cu un profesionist

Oferim consultantă gratuită pentru a te ajuta să faci cele mai bune alegeri când vine vorba de securitatea casei, familiei sau afacerii tale! Deplasarea este gratuită, însă în cazurile în care refuzați serviciile noastre, vă răzgândiți sau nu mai aveți nevoie de noi și nu suntem anunțați în termen de 20 de minute de la solicitarea făcută prin apel telefonic sau tehnicianul a ajuns deja la adresă, taxa pentru deplasare este între 150 și 250 de lei, în funcție de locație. În cazurile în care plătiți avans pentru o yală pe care tehnicianul trebuie să se deplaseze să o procure, sau trebuie să o comande, iar intre timp vă răzgândiți și nu mai doriți să finalizăm lucrarea, ve-ți pierde avansul.

deblocari auto bucuresti

Ascultă sfatul lăcătușului

Pentru securitatea locuinței sau afecerii dvs, vă recomandăm să nu folosiți butuci și broaște găsite pe piață la prețuri derizorii. Ieftin nu înseamnă și sigur. Pe lângă fiabilitatea îndoielnică a acestor produse, ele nu oferă protecția necesară împotriva răufăcătorilor. Alege inteligent azi, ca să nu regreți mâine! Pentru un somn liniștit, alege întotdeauna yale cu un grad ridicat de securitate.

deblocari usi metalice bucuresti

Deblocari uși Termopan

Pe lângă serviciile de deblocari usi metalice, firma noastră oferă și servicii de deblocari uși termopan, întreținere și reparații pentru sistemele de închidere cu care sunt prevăzute acestea. În cazul în care sistemele de închidere, spanioletele sau yalele necesită înlocuire, suntem bucuroși să vă ajutăm. Mai mult, atunci când ai ușa termopan blocată, contactează-ne de urgență!

deblocari usi termopan

Alte servicii de lăcătușerie

Totodată, oferim servicii de deschidere cabinete, cuti poștale, lacăte, seifuri și cuti de valori (în cazul seifurilor, de cele mai multe ori, se recurge la distrugerea sistemului de închidere). Deasemenea, montăm și deblocăm yale smart de diferite tipuri de la branduri cum ar fi: MOTTURA, SECUREMME, CISA, YALE, ABUS, ISEO, KALE, VERSA, MUL-T-LOCK, GUARDIAN.

deblocari usi sector 1

Echipa noastră de deblocări uși în Sectorul 1, vă stă la dispoziție, indiferent de motivul pentru care nu puteți intra în casă: yală blocată, clanță blocată, chei în broască pe interior, chei pierdute si limba broasca blocata. Deasemenea, montăm și furnizăm yale inteligente, broaște pentru ușile Pinum, Securemme, Dierre și Cisa, cât și broaște Mottura pentru ușile Maco.

Deblocari usi sector2

Suntem disponibil non stop pentru deblocari usi sector2, iar în maximum 30 de minute putem fi la adresa ta, gata să rezolvăm orice problemă legată de ușile și broaștele tale. Indiferent de materialul din care este produsă ușa ta, metal, termopan, lemn sau sticlă, tehnicienii nostrii pot debloca, înlocui sau repara, unde este posibil, orice tip de yală, butuc, sau sistem de închidere.

deblocari usi sector3

Serviciile noastre variază, de la deblocari usi în sector3, montaje de yale suplimentare, schimbări de yale și butuci, schimbare spaniolete pentru uși din termopan, reparații butuci și broaste, pana la securizare uși după spargeri sau intervenții ale pompierilor, cât și modificări a sistemului de închidere pentru creștere securității locuintei sau afacerii dumneavoastră.

Deblocari usi sector4

Există o multitudine de cazuri în care poți avea nevoie de un serviciu de deblocări uși în Sectorul 4, de la cele mai stupide, până la cele mai dramatice și complexe situații. Oricare este motivul care declanșează această necesitate, noi îți suntem întotdeauna aproape. Indiferent dacă e noapte sau zi, sărbătoare sau weekend, pandemie sau alte catastrofe, ne poți apela cu încredere.

Deblocari usi sector5

Ai o ușă blocată în Sectorul 5 din București și nu știi cum să o deschizi? Echipa noastră de specialiști în lăcătușerie este aici pentru a te ajuta. Oferim servicii rapide și profesionale de deblocare a ușilor în Sectorul 5 și ne asigurăm că ai accesul rapid și sigur în locuința sau biroul tău. Indiferent dacă este vorba despre o ușă rezidențială, auto sau o ușă de birou blocată, suntem experți în deblocarea acestora.

Deblocari usi sector6

Serviciile de lacătuserie de urgență pentru Sectorul 6 din București sunt esențiale pentru rezolvarea problemelor legate de uși, indiferent de tipul lor. Indiferent de problema întampinată, yală blocată, manerul de la ușă rupt, deblocare auto, deblocări seifuri sau înlocuirea butucilor și broaștelor, există specialiști în domeniu care pot oferi asistență rapidă și eficientă.

suna un lacatus