Deschis Non-Stop

Lăcătuș auto București

lacatus-auto-bucuresti

Atunci când ai nevoie urgenta de o deblocare a autooturismului tău, e bine de știut că există un serviciu de urgență, specializat în deblocarea mașinilor. Atunci când cauți un lăcătuș auto în București, noi suntem soluția. Cu un timp de reacție mediu de 30 de minute, putem interveni oriunde în București și zonele limitrofe. Mai mult serviciile noastre sunt non stop.

Multă lume nici nu știe de existența noastră, până în momentul în care din diferite motive, nu poate să intre în mașină. Cauzele sunt multe, cum ar fi:
* este iarnă, bateria mașinii s-a descărcat, iar butucul este defect, este schimbat, sau pur și simplu cheia mecanică nu mai vrea să deșchidă mașina,
* banalul uitat al cheilor în mașină, iar mașina are închidere automată,
* un animal de companie aflat în mașină, a apăsat pe butonul de blocare al ușilor,
* sau un copil mic, care poate face același lucru,
* cheia în contact, cu motorul pornit și o apăsare inconștientă a butonului de blocare a ușilor,
* închisul cheilor în portbagaj împreună cu cumpărăturile,
* pierderea unei chei, iar cealaltă cheie fiind în torpedoul autovehiculului,
* demagnetizarea chei și intrarea mașinii în modul antifurt,
* demagnetizarea cheii și lipsa cheii mecanice, și lista poate continua.

Cel mai bun lăcătuș auto București

Cel mai bun lăcătuș auto București, este acela care are o soluție de deblocare, indiferent de situația întâlnită. Unele automobile se pot debloca prin diferite metode tradiționale găsite pe internet. Tot ce aveți nevoie este de încredere și atenție pentru a nu strica ceva pe parcursul procesului. Alte mașini au sisteme securizate, care necesită unelte specifice lăcătușilor auto, o mână experimentată, și multe ore de exercițiu. Oricare ar fi situația în care vă aflați, trebuie știut că un lăcătuș auto experimentat, nu o să aducă avarii mecanice sau estetice automobilului dumneavoastră. Dacă aveți ghinionul să încăpeți pe mâna unei persoane neexperimentate, în momentul în care se ajunge la găurirea sau distrugerea unor elemente de caroserie, trebuie să vă împotriviți. Soluții există, doar că trebuie să găsiți și lăcătușul care vi le poate oferi.

Mulți din cei care au nevoie de astfel de servicii de lăcătușerie auto de urgență, au impresia că spargerea geamului poate fi o soluție indiferent de mașina pe care o au. De cele mai multe ori, în special în situațiile când mașină a rămas fară curent, spargerea geamului poate fi în zadar.

Studiu de caz

Că să exemplificam, cu un studiu de caz, să luam ca referință o mașină VW Passat, cu anul de fabricatie 2012. Atunci când mașina rămâne fară baterie, intra în modul antifurt, făcând și cheia mecanică inutilă. Spargerea geamului în cazul acestei mașini, este inutilă. După distrugerea geamului și intrarea în mașină, o să aveți neplăcuta surpriză să constatați că ușile nu se deschid daca trageți de mâner. Mai mult, în momentul în care ve-ți încerca să deschideți capota, o să constatați că acea clapetă nu poate fi acționată decât cu ușa deschisă.

Soluții neinspirate adunate de pe teren:


* încercarea de a debloca ușa de la șofer prin distrugerea panoului ușii,
* încercarea de acționare a clapetei după ce partea de plastic a fost îndepărtată, de obicei prin rupere,
* alimentarea cu curent prin firele de sub bord
* ruperea grilajului din față pentru a se ajunge la cablul de acționare al capotei. Toate aceste soluții, pe lângă că pot avea ca urmare de cele mai multe ori, reparații costisitoare, nu vor ajuta la atingerea scopului propus.

Pentru a economisi timp și bani, apelați la serviciile noastre de lăcătușerie auto în București. Nu vă vom dezamăgi niciodată. Pe lângă expertiza impecabilă a tehnicienilor nostrii, bunul simt și buna dispoziție a tehnicienilor nostrii vă vor bine dispune și va fi un panaceu pentru starea de disconfort și nervi creată de acest tip de sutuatii.

Sună acum la 0757 294 343
suna un lacatus