Deschis Non-Stop

Mottura are grijă de securitatea casei și afacerii tale

Brandul Mottura este unul dintre liderii europeni ai producției de butuci de înaltă securitate, broaște pentru uși blindate, dar și pentru uși de lemn sau geamuri. Sunt folosite uzual, cu mare succes, pentru securizarea caselor și afacerilor, de peste 50 de ani.

mottura x-technology butuc mottura champions mottura defender mottura 3d key
PESTE

50 de ani

Butuc MOTTURA c6
recodare yale mottura

MOTTURA CHAMPIONS

Certificat conform standardului UNI EN 1303

Gama Champions de butuci de securitate, conține o varietate largă de cilindrii, care se diferențiază prin specificații tehnice particulare, dar toți au în comun calitatea materialelor și tehnologia de top, folosite la fabricarea acestora. Mai mult, toate produsele din această gamă Mottura, sunt rezistente la tehnicile și uneltele folosite de răufăcători, cum ar fi : chei bumping, pick-uitori, fiind dotate și cu sistem anti-rupre.

Yala Mottura X Technology

Mottura X Technology

Această gamă de Yale și încuietori electronice este răspunsul Mottura la necesitatea integrării tehnologiei de ultimă generație în modul cum deschidem și închidem ușa, nefăcând însă rabat de la securitate. Constatând că tehnologia acaparează din ce în ce mai mult piața de yale, inginerii Mottura nu au stat cu mâinile în sân. Aceștea au dezvoltat produse inovative Smart, cum ar fi Mottura X Technology.

yala mottura aplicata

Yale Mottura Aplicate

Noua generație de yale Mottura aplicate sunt îmbunătățite cu un sistem care face ca decodoarele bulgărești pentru decodarea yalelor din generațiile anterioare, să fie inutile. Acest tip de broaște se preteza pentru uși de lemn cât și de metal. Pentru a fi cu un pas înaintea răufăcătorilor, compania Mottura este într-o continuă cercetare pentru îmbunătățirea produselor comercializate. Alege inteligent!

mottura pentru usi blindate

Mottura pentru Uși Blindate

Yalele Mottura pentru uși blindate au fost și rămân una dintre cele mai bune variante de securizare a locuințelor, depozitelor sau a spatiilor în care se lucrează cu valori. La fel ca și celelalte yale care folosesc cheile cu barbă dublă, acestea sunt îmbunătățite cu sistemul ANTIDECODUE, care face inutile decodoarele bulgărești. Pentru securitate garantată, alege întodeauna sistemele de închidere Mottura.

noua generatie de yale

TEHNOLOGIA MOTTURA

Noua Generație

Noile dispozitive Mottura de control al accesului. Citire amprentă, conexiune prin bluetooth, dispozitive cu cip sau pad pentru tastat coduri.

BLE SERIES (BLUETOOTH LOW ENERGY)
BLE SERIES (BLUETOOTH LOW ENERGY)
MOTTURA
MOTTURA XTRACK
XCODE
MOTTURA
MOTTURA XCODE
XTRACK
MOTTURA
MOTTURA XDIGIT
X DIGIT
MOTTURA
MOTTURA XBLUE
XBLUE
MOTTURA

YALE MOTTURA

Yala Mottura 72779

Mottura 72779

Mottura 72779, este o yală pentru uși metalice, cu închidere în 3 puncte. Această yala Mottura, este o yală încastrată în ușă, fiind ideală pentru a spori securitatea casei dumneavostră.

Mottura seria 52

Mottura Seria 52

Yalele Mottura din seria 52, sunt yale încastrate în ușă, cu închidere în 3 puncte. Aceste yale sunt protejate prin chei patentate, și prin sistemul ANTIDECODUE de la Mottura.

broasca mottura dubla seria 54

Mottura Seria 54

Yalele din seria 54, sunt yale cu mecanism dublu, acționate prin cilidru și cheie cu barbă dublă sau cu două chei cu barbă dublă. Aceste yale Mottura sunt yale de securitate foarte ridicată.

Mottura pentru cilindru

Mottura Seria 85

Yalele din clasa 85, cu mecanism de acționare simplu sau dublu, create pentru a funcționa perfect cu cilindrii de securitate Champions de la Mottura. Nivel de securitate foarte ridicat.

mottura aplicata

Mottura Aplicate

Yalele Mottura din seria 20, sunt yale de securitate ridicată, cu închidere în unu, trei sau patru părți. Sunt destinate ușilor de lemn, dar sunt montate cu succes și pe uși metalice.

Butuc Mottura cu chei 3d

Mottura cu Chei 3D

Acest sitem este destinat modificării cilindrilor Mottura cu cheie cu amprentă în cilindrii cu chei encriptate 3D. Aceasta operațiune se poate reliza fară înlocuirea broaștei sau a butucului.