Deschis Non-Stop

SECUREMME
Securitate la superlativ!

Datorită viziunii și determinării unui singur om, Mario Malighetti, compania Securemme a ajuns unul dintre liderii mondiali ai producției de yale de securitate. Produsele Securemme se disting prin caliate, fiecare detaliu al producției desfasurându-se în unitățile proprii, împreună cu proiectarea și testarea acestora. Filozofia companiei de a-și pregăti proprii specialiști și implicit de a investi în resursa umană, a dat roade pe termen lung, aceasta depășește astăzi 50 de ani de activitate.
Compania se angajează constant în inovarea și dezvoltarea de noi sisteme pentru îmbunătățirea produselor fabricate, totodată urmărind satisfacerea noilor necesitați de securitate generate de avansul tehnologic rapid de pe piața de profil.
Toate produsele Securemme cât și întreg procesul de producție sunt certificate UNI EN ISO 9001:2015.
Ești satul de produsele chinezești de calitate și fiabilitate îndoielnică, care au invadat piața Românească? Alege produsele de înalta securitate și fiabilitate produse de Securemme în Europa(Italia).

butuci securemme

Butuci de securitate

Cilindri de înalta securitate Securemme sunt dotați cu multiple elemente de securitate, cum ar fi: bare de otel ramforsat pentru rezistență la găurire, elemente care fixează miezul cilindrului, motiv pentru care acesta devine rezistent la încercările de îndepărtare a acestuia prin forță mecanică, multimpli pini activi și elemente mobile care fac încercările de pick-uire inutile, design anti-rupere și formă diferită a pinilor importriva cheilor bumper.

Servicii

Oferim următoarele servicii pentru butucii Securemme:

  • Înlocuire butuc
  • Recodare butuc
  • Aplicăm pastile anti-efractie
  • Deblocare butuc
  • Multiplicare chei
securemme 2503
servicii securemme 24h

Broaste Securemme
pentru usi metalice

Gama de încuietori de securitate ridicată Securemme, cuprinde și broaștele pentru uși metalice care sunt acționate cu chei cu barbă dublă dar care pot fi convertite în broaște pentru butuci. Mecanismul acestor yale este rezistent la pick-uire, fiind fabricat după cel mai nou patent anti-pick. Mai mult brostele sunt dotate cu benzi metalice întărite, pentru rezistență la găurire.

Tot în această gamă de yale se încadrează și yalele aplicate, încuietorile elecromagnetice, cele pentru seifuri sau grilaje și broaștele acționate prin cheie sau prin Bluethoot. Întâmpini probleme cu unul dintre aceste produse? Noi suntem aici să te ajutam, nu ezita să ne contactezi oricând, suntem disponibili non stop!

broaste securemme pentru usi metalice

Testimoniale

  • Rating:

"Serviciile au fost rapide, iar costurile sunt accesibile."

pareri securemme

Alexandra Ghiță

București
  • Rating:

"Un serviciu foarte rapid și de calitate! Recomand!"

pareri securemme

Marius Vasile

București
  • Rating:

"Promptitudine si profesionalism. Carlo este un om deosebit, serios, corect, bun profesionist, pasionat de munca sa. Ma bucur ca l-am cunoscut."

review securemme

Daniel Schafer

București
->