Deschis Non-Stop

Ce este important când vorbim despre securitatea casei?

butuc anti pick

Ce este important când vorbim despre securitatea casei De cele mai multe ori nu dăm atenție celor mai importante aspecte ale securității casei, butucul și yala. Majoritatea butucilor și yalelor cu care sunt dotate ușile Românilor, sunt aceleași cu care au fost echipate inițial. În special în cazul ușilor ieftine, vă puteți închipui calitatea și nivelul de securitate al acestor materiale. O yală sau un butuc ieftin este un risc crescut pentru securitatea casei tale.

Yale de calitate superioară însoțite de accesorii de securitate

Pentru a te ști în siguranță, alege întotdeauna materiale de calitate superioară, cum ar fi butuci de securitate și yalele pentru uși blindate, însoțite de pastile de protecție din metal rezistent la găurire. În cazul ușilor din termopan, recomandate sunt sistemele de u'PVC cu blocatori tip ciupercă sau tip cârlig.

Cheile patentate ale yalelor de securitate

Butuci de securitate și broaștele pentru uși blindate au chei patentate. Pentru a fi copiate aceste chei, este nevoie de cardul cu codul cheii pe care îl primiți la achiziționarea yalei. Folosind astfel de materiale, vă puteți asigura că, dacă ați avut muncitori sau menajeră, iar contractul cu ei s-a încheiat, în momentul returnării cheilor, acestea nu mai pot pătrunde în casa dvs, fiindu-le imposibil să facă copii cheilor fără cardul yalei. Asigurați-vă că aveți cardul într-un loc sigur, deoarece, odată pierdut, multiplicarea cheilor devine imposibilă și pentru dvs. Alege inteligent azi că să nu regreți mâine!

Servicii profesionale de lăcătușerie

Suntem conștienți că nu toată lumea este familiară cu caracteristicile unei broaște de calitate, din acest motiv, oferim servicii gratuite de consultanță cu privire la securitatea locuinței sau afacerii dvs. Mai mult, furnizăm yale și butuci de înaltă securitate, și totodată oferim servicii de montaj și mentenanță, alături de garanție pentru materialele achiziționate de la lăcătușii noștri și pentru lucrările efectuate.

Sună acum la 0373808526
suna un lacatus