Deschis Non-Stop

Ușă cu blocarea automată

mentenanta usa cu blocare automata

Lumea funcționează în zilele noastre într-o viteză continuă, după tipare preprogramate, făcându-ne să nu mai putem fi atenți la micile detalii ale acțiunilor noastre. De multe ori, din grabă sau neatenție ne încuiem cheile în casă, în apartament, le pierdem sau doar tragem ușa după noi o ușă cu blocare rapidă, exact în momentele în care timpul nu ne permite luxul de a întârzia. Atunci când te găsești într-o astfel de situație, încearcă să te liniștești, noi îți suntem aproape. Serviciile noastre de deblocări uși în regim de urgență sunt disponibile non stop, cu un timp de răspuns rapid, pentru București și Ilfov.

Ai o ușă cu blocarea automată, ai tras-o după tine și s-a blocat?

Pentru ușile cu blocare automată, avem soluții profesionale de deblocare, care de obicei nu implică avarii ale sistemului de închidere cu care este prevăzută ușa. Deblocarea se face prin tehnici specifice, care te vor lăsa fără cuvinte. Mai mult, rapiditatea execuției te v-a impresiona.

Atunci când problema este de alta natură și situația necesită înlocuirea yalei sau butucului, tehnicienii noștri sunt dotați cu toate materialele de care ați putea avea nevoie. Pentru persoanele care dețin un astfel de sistem, și se blochează frecvent, avem o soluție pentru ai scăpa de această năpăstă.

Schimbarea configurației sistemului de închidere la ușile cu blocare automată.

Pentru cei care blocarea acestor tipuri de uși este recurentă, lăcătușii noștri le pot veni în ajutor. Chiar dacă nu va vine sa credeți, configurația sistemului de închidere poate fi modificată, în asa fel încât ușa sa nu se mai blocheze fără ca cheia sa fie învârtită în broască. Modificările pot fi efectuate pe loc de către oricare dintre lăcătușii noștri care se vor prezenta la adresa dumneavoastră, dându-vă posibiltatea de a întra în casa fără cheie atunci când ușa nu a fost încuiată cu cheia.

Mentenanța este foarte importantă pentru o bună și îndelungată folosință a acestor tipuri de uși.

Cu toate ca sunt uși premium, ușile cu blocare automată, au constant nevoie de mentenanță, în special dacă sunt expuse elementelor, cum ar fi: umiditatea, schimbările de temperatură, cât și expunerea directă la razale soarelui. Ca urmare a expunerii lor la condițiile de mediu mai sus enumerate, balamalele cadrul, și rama ușii, care sunt fabricate din metal, pot ruginii sau se pot mișca ușor de la locul lor. Când acest lucru se întâmplă, aliniamentul ușii este compromis. Ușa aceasta începe sa prezinte simptome de tipul: scârțâie, freacă pe parchet sau se închide din ce în ce mai greu, lucru care pune în pericol chiar broasca ușii. Oricând observați prezența unor astfel de manifestări, chemați ajutor de specialitate, până nu este prea târziu. Serviciile de mentenanță oferite de firma noastră, acoperă toată paleta de servicii necesare rezolvării oricărei probleme care poate sa apară la ușile cu închidere automată, in special la marca Pinum.

Sună acum la 0757 294 343
suna un lacatus