Deschis Non-Stop

Te gândești să treci la o yală inteligentă?

deblocare-yale-smart

Aceasta este alegerea rațională, în special pentru persoanele care închiriază apartamente în regim hotelier, prin intermediul website-urilor de profil. O yală inteligentă cu siguranță iți face administrarea afacerii, mult mai ușoară. Yalele Smart, au ajuns la un nivel surprinzător de complexitate a software-ului. Acum, aceeași încuietoare poate să controleze accesul prin aplicație telefonică(conexiune bluetooth sau wifi), prin card magnetic, citire amprentă sau tastare cod.

Setarea și punerea în funcțiune a yalelor Smart

Setarea și punerea în funcțiune a yalelor Smart, trebuie făcută de o persoană avizată, care să explice și demonstreze modul corect de folosire a dispozitivului, dar să și prezinte diferitele funcții cu care acesta este prevăzut. Dacă sunteți novice în controlul accesului prin mecanisme electronice, mai inteligent este să angajați un profesionist, pentru a evita riscul unei erori. Orice greșeală de montaj, poate duce la situații în care broasca sau dispozitivul electronic să trebuiască distruse pentru a deschide ușa.

Yalele inteligente și tutorialele youtube

Producătorii de yalele inteligente au invadat YouTube - ul cu tutoriale explicite, cu prezentări detaliate a tuturor funcțiilor acestor aparate, cât și a modului de montaj. În cazul funcțiilor, recomandăm vizionarea tutorialelor pentru cunoașterea și familiarizarea cu dispozitivul, însă în cazul montajului, după cum am precizat mai sus, dezirabil este să angajați un profesionist.

Pentru a monta o yală smart, trebuie să schimbăm întregul sistem de închidere al ușii?

Că să răspundem cât mai exact la această întrebare, trebuie luat în calcul motivul pentru care luați această hotărâre, cât și modul de utilizare ales. Multe din dispozitivele existente pe piață sunt produse complementare, care vin aplicate împreună cu sistemul deja existent, cum ar fi acționarea butucului prin telefon. Unele dispozitive necesită înlocuirea mânerului, pe când altele vin într-un kit complet pregătit să înlocuiască în totalitate sistemul deja prezent pe ușă.

Prețul yalelor inteligente

Prețul yalelor inteligente a ajuns în ultimul timp la un nivel rezonabil. Gama de broaște inteligente a crescut exponențial, în acest moment existând variante pentru toate buzunarele, cu dotări după necesități. Ca de obicei, nu recomandăm produsele foarte ieftine, având în vedere că securitatea locuinței sau afacerii dvs pot depinde de nivelul de securitate pe care îl oferă.

Consultă un lăcătuș specializat în dispozitive de acces electronice

Consulta un lăcătuș specializat în dispozitive de control acces electronice, pentru a fi sigur că faci o alegere bună fără a face rabat de la securitate. Compania noastră este pregătită să vă furnizeze, monteze și seteze orice astfel de dispozitiv smart. Oferim factură și garanție!

Sună acum la 0373808526
suna un lacatus